Menu
Cos de cumparaturi

Aer conditionat multisplit Daikin 5MXS90E+ CE.FTXG20LS.WiFi+ CE.FTXS25KWiFi + FDXS25F + FFQ35C + FVXS25F

Aer conditionat multisplit Daikin 5MXS90E+ CE.FTXG20LS.WiFi+ CE.FTXS25KWiFi + FDXS25F + FFQ35C + FVXS25F
Aer conditionat multisplit Daikin 5MXS90E+ CE.FTXG20LS.WiFi+ CE.FTXS25KWiFi + FDXS25F + FFQ35C + FVXS25F
17.680LEI
Fără TVA: 17.680LEI
  • Stock: În Stoc
  • Model: aer-conditionat-multisplit-daiki
  • Weight: 0.00kg
  • SKU: aer-conditionat-multisplit-daiki

Opţiuni disponibile

Aer conditionat în toate camerele

Un sistem multisplit permite până la 5 unități interioare de capacitati diferite, cu o singură unitate exterioară, reducând astfel spațiul și costurile de instalare.

Alegerea unitatatii exterioare se face direct proporțional cu fiecare unitate interioară, în funcție de necesități. Astfel, consumul de energie este redus.

Toate unitățile interioare pot fi controlate individual și nu trebuie să fie instalate în același timp; unități suplimentare pot fi adăugate mai târziu.


 

Cea mai largă gamă

Diferite tipuri de unități interioare (tubulatură de perete, podea, etc.) și capacități diferite pot fi combinate în mai multe aplicații de sisteme. Astfel, poate fi aleasa unitatea interioară ideală pentru dormitor, camera de zi, birou sau orice spațiu în funcție de suprafața de instalare sau de nevoile utilizatorului.


 

O temperatura interioara ideala

O singură unitate exterioară poate răci sau încălzi o casă întrega, un birou sau un mic magazin la momente diferite, bucurandu-va de o atmosferă plăcută și o temperatură constantă și confort.

Folosind tehnologia Inverter sistemul Daikin permite o mai bună performanță în răcire și încălzire și un consum redus de energie.

Default
4.62
Functii speciale Ochi inteligent pe 2 zone Mod economic Functia foarte silentios Refulare 3D Pompa de caldura Eficienta ridicata la temperaturi extreme Autoreglare racire-incalzire Incalzire/ racire obtinute din aerul ambiantal
upc
ean13
Tip echipament Externa + 5 interne
Filtre Filtru anti bacterian lavabil

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.