Menu
Cos de cumparaturi

Montaj aer conditionat


Montajul standard tip split cuprinde:

  • Fixarea pe poziție a celor două unități (interioară și exterioară) conform preferințelor clientului, dar în limita posibilităților tehnice de execuție și intervenție în caz de service.
  • O perforare a peretelui exterior (exclus grinzi și stâlpi) pentru introducerea traseului frigorific.
  • Conectarea unităților prin intermediul unor legături frigorifice care conțin două țevi de cupru, izolația aferentă, furtun de drenaj, cablu electric. Lungimea traseului frigorific este de 3ml., iar cea a furtunului de drenaj și a cablului de 4ml.
  • Matisarea traseului cu bandă albă siliconată.
  • Conectarea aparatului la cea mai apropiată priză în limita de 1,5 ml de cablu electric.
  • Montajele care presupun schelă/scară se efectuează la cerere și nu sunt incluse în montajul standard ci se vor plăti suplimentar.

Montajul standard nu include achizitionarea de materiale si nici efectuarea de reparatii sau finisari in urma instalarii aparatului de aer conditionat.

Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu, nu se vor perfora stalpi sau grinzi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si   siguranta membrilor echipei de montaj.

Pentu instalarea echipamentelor comerciale tip caseta de tavan,duct tubulatura,sisteme vrv, etc., va putem intocmi o oferta scrisa in functie de tipul montajului,conditiile si materialele aferente instalarii.

Solicita Oferta

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.